21.2 C
Athens

Σαμουέλ Ετό: «Υποστηρίζω την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο 37χρονος πλέον Σαμουέλ Ετό δεν έκρυψε τη συμπάθεια του προς την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα

Ο Σαμουέλ Ετό με δηλώσεις του στο «RFI», ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ παράλληλα έδειξε την προτίμηση του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήδη υποστηρίζω την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει γίνει κάτι, πριν το τέλος της καριέρας μου αλλα΄το πιο σημαντικό για μένα είναι να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, να πετυχαίνω γκολ και να διασκεδάζω. Δεν φοβάμαι να πω, ότι «θέλω να παίξω στην Γαλλία», αν αυτό πραγματοποιηθεί θα είναι κάτι καλό για μένα. Αν πάλι όχι, τότε θα συνεχίσω να είμαι χαρούμενος και να υποστηρίζω την Παρί Σεν Ζερμέν».

Μεταξύ άλλων, ο Καμερουνέζος επιθετικός υποστήριξε, «Αν σας έλεγα ότι δεν μιλάω με μερικούς γαλλικούς συλλόγους, θα σας έλεγα ψέματα. Έχω ορισμένες προτάσεις στα χέρια μου. Θα εξετάσω ποια ταιριάζει καλύτερα σε μένα για την ολοκλήρωση της καριέρας μου και θα κάνω την επιλογή μου».

Επιπλέον, ο Ετό συμπλήρωσε, «Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να παίξω στην πρώτη κατηγορία. Αυτό που θέλω είναι να παίξω ποδόσφαιρο ακόμα δύο σεζόν και τότε να σταματήσω την καριέρα μου και να ξεκινήσω μια νέα ζωή».

Στην συνέχεια ο στράικερ δήλωσε, «Γνωρίζω τον τρόπο για να σκοράρω, αυτό έκανα όλη μου την ζωή και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και τώρα. Μπορεί να μην έχω την ταχύτητα από όταν ήμουν 20 χρονών, όμως πάντα διατηρώ καλή ταχύτητα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 3 Αυγούστου, ο Ετό έμεινε ελεύθερος από την Κόνιασπορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς