19 C
Athens

Κάιπερς: Θα δούμε για το μέλλον μου

O Ούγκο Κάιπερς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι, αν και έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2022.

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (25/4, 19:30), ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, τονίζοντας πως πρώτα πρέπει να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια να πάρει την απόφασή του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάιπερς στα κανάλια Novasports:

Για την παρουσία του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί έπαιξα. Ήταν λίγο δύσκολο γιατί παίξαμε παίκτες που δεν είχαμε πολλούς αγώνες, αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν του ταιριάζει περισσότερο το σύστημα 4-4-2: «Ναι, μου αρέσει πολύ γιατί είμαι λίγο πιο ελεύθερος, αλλά μου αρέσει και το 4-3-3».

Για το αν είναι κυρίως παίκτης ομάδας και συνόλου: «Προσπαθώ για αυτό και φυσικά είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ματς με την ΑΕΚ και το 5-1 του ΟΑΚΑ: «Εκείνο το παιχνίδι τελείωσε, ακολουθεί ένα άλλο. Θέλουμε ξανά τη νίκη θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ετοιμαζόμαστε και για το Κύπελλο».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω ακόμα, θα δούμε. Τώρα θα τελειώσουμε τη σεζόν, μετά έχουμε διακοπές και θα δούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς