19.9 C
Athens

ΑΕΚ: Εξετάζει περιπτώσεις Αφρικανών για τα «φτερά» της

Η ΑΕΚ επεκτείνει το τμήμα σκάουτινγκ σε Αίγυπτο και Ισραήλ με σκοπό να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το σημερινό (24/04) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δικέφαλος Αετός» η Ένωση επικεντρώνεται στις περιπτώσεις των Ραζάκ Σισέ που αγωνίζεται στην Αλ Ιτιχάντ της Αιγύπτου και του Γιουτζίν Ανσά που φοράει τα χρώματα της Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ στο Ισραήλ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Παναγιώτης Κονέ αναμένεται να βρεθεί ο ίδιος σε αυτές τις δύο χώρες εντός των επόμενων ημερών, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, και να διαπραγματευτεί για το ενδεχόμενο μετακόμισης τους στην Αθήνα από το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Ο Σισέ φέτος έχει ήδη 16 ματς με 6 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ κανονικά ανήκει στην Ζάμαλεκ που τον παραχώρησε ως δανεικό στην Αλ Ιτιχάντ το 2018. Από την άλλη, ο Ανσά, που παίζει στα αριστερά της επίθεσης, μετράει 7 τέρματα σε 28 φετινά παιχνίδια, τη στιγμή που πέρυσι είχε 5 γκολ σε 31 συμμετοχές με την επίσης ισραηλινή Χαποέλ Χααράνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς