22.4 C
Athens

Ο ιδρυτής του Spotify θέλει να αγοράσει την Άρσεναλ

Ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Spotify, Ντάνιελ Εκ, αυτοπροτάθηκε να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, σε περίπτωση που ο Σταν Κρένκε αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει από την ιδιοκτησία των «Gunners».

Το Βόρειο Λονδίνο από το απόγευμα της Παρασκευής (23/4) φλέγεται, με πάνω από χίλιους οπαδούς της Άρσεναλ να έχουν συγκεντρωθεί έξω από το «Εμιρέιτς», προκειμένου να εκφράσουν όχι μόνο τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του συλλόγου να συμμετάσχει στη European Super League, αλλά και για να απαιτήσουν την απομάκρυνση του ιδιοκτήτη της ομάδας.

«Έξω ο Κρένκε» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στην πορεία διαμαρτυρίας. Λίγες ώρες μετά, ο ισχυρός άνδρας της μουσικής βιομηχανίας Κρένκε, δήλωσε μέσω ανάρτησης την επιθυμία του αν ο αγγλικός σύλλογος βγει στο… σφυρί, να είναι εκείνος που θα τον αποκτήσει.

«Καθώς μεγάλωνα σαν παιδί, έχω στηρίξει την Άρσεναλ όσο μπορώ να θυμηθώ. Αν η KSE ήθελε να πουλήσει την Άρσεναλ, θα χαρώ να την αγοράσω εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς