19.1 C
Athens

Ντανίλο: Η UEFA δεν ανησυχεί πραγματικά για τους παίκτες

Ουδέτερη στάση κράτησε απέναντι στον ποδοσφαιρικό σεισμό των τελευταίων ημερών που ακούει στο όνομα European Super League, ο ακραίος αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανίλο, ο οποίος παράλληλα, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της UEFA για τη στάση της προς τους ποδοσφαιριστές.

Με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τα έβαλε ο 29χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος την έκρινε αυστηρά. Οι απειλές της UEFA προς όσους παίκτες αγωνιζόντουσαν στην ESL, αποκλείοντάς τους αυτόματα από το EURO και το Μουντιάλ δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ντανίλο, ενώ κατηγόρησε την Ομοσπονδία επίσης, για αδιαφορία.

«Νομίζω ότι εάν οι 12 σύλλογοι συμφώνησαν για την European Super League, είναι επειδή έχουν δει ότι υπάρχει ανάγκη για κάποιες αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν το έργο της Super League θα ήταν το σωστό, αλλά τώρα θα πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί για να κάνουμε κάποιες αλλαγές, ώστε να σώσουμε το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο αμυντικός των «μπιανκονέρι» και ακολούθως πρόσθεσε:

«Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει όλες τις πτυχές της ζωής μας και το ποδόσφαιρο δεν έχει σωθεί. Νομίζω ότι αν η UEFA ανησυχούσε πραγματικά για τους παίκτες, δεν θα μας έκανε να ταξιδέψουμε τόσο συχνά εν μέσω μιας πανδημία, ούτε θα μας έβαζε να παίζουμε τόσο πολύ σε αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Για μένα, ως ποδοσφαιριστής, δεν ήταν καθόλου ευχάριστο να απειληθώ από την UEFA και τη FIFA».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς