21.7 C
Athens

Ράιαν Γκιγκς: Κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό εις βάρος δύο γυναικών

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, κατηγορήθηκε όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή (23/4) οι Αρχές, για σωματική επίθεση και βλάβη εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτι Γκρέβιλ, αλλά και μίας ακόμη γυναίκας ηλικίας 20 ετών.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ως ύποπτος για επίθεση στην άλλοτε σύντροφό του. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, με τις έρευνες για την υπόθεση να συνεχίζονται.

Ο νυν τεχνικός της εθνικής Ουαλίας, όπως επιβεβαίωσαν οι εισαγγελικές Αρχές του Κράουν κατηγορήθηκε για επίθεση και σωματική βλάβη, αλλά και για έναν αριθμό καταναγκαστικής και ελεγκτικής συμπεριφοράς εναντίον της Κέιτι.

Ωστόσο, οι κατηγορίες δεν σταματούν εδώ για τον 47χρονο, καθώς ο Γκιγκς κατηγορήθηκε επίσης, και για δεύτερη επίθεση εναντίον μιας άλλης γυναίκα, ηλικίας 20 ετών, ενώ τα αδικήματα εις βάρος του είναι συνολικά τρία. Ο παλαίμαχος παίκτης της Γιουνάιτεντ καλείται να εμφανιστεί στο Δικαστήριο του Μάντσεστερ και του Σάλφορντ στις 28 Απριλίου για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση των κατηγοριών που βαραίνουν τον Ουαλό τεχνικό, η εθνική ομάδα της χώρας του ανακοίνωσε ότι τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του ως προπονητή, με τον Ρόμπερτ Πέιτζ, ο οποίος εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γκιγκς στο EURO 2020 το προσεχές καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς