18 C
Athens

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Σίτι ο 17χρονος «νέος Νεϊμάρ», Καΐκι

Επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να θεωρείται το παιδί – θαύμα της Φλουμινένσε, με τον 17χρονο να μετακομίζει μετά το καλοκαίρι του 2022 στην Αγγλία, αφού οι δύο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου την Παρασκευή (23/4).

Οι Πολίτες εξέταζαν την περίπτωση του 17χρονου, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου εδώ και αρκετό διάστημα, ενώ είχαν επιχειρήσει να τον αποκτήσουν και τον περασμένο Φλεβάρη.

Ο Καΐκι Ντα Σίλβα Σάγκας, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει το παρατσούκλι «νέος Νεϊμάρ», κυρίως λόγω του στυλ παιχνιδιού του. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο η αγγλική ομάδα τον αποκτά από τη «Φλα» αντί 10.000.000 ευρώ συν τα μπόνους, ενώ οι Βραζιλιάνοι διατηρούν το ποσοστό του 20% από μελλοντική πώληση.

Ο 17χρονος θα ενσωματωθεί στην ομάδα νέων της Σίτι το καλοκαίρι του 2022, ενώ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Πολίτες.

Η σχετική ανακοίνωση της Σίτι αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι καταλήξαμε σε συμφωνία με τη Φλουμινένσε σχετικά με τη μελλοντική μεταφορά του Καΐκι. Ο έφηβος επιθετικός θα παραμείνει στη Φλουμινένσε μέχρι το τέλος της σεζόν της Βραζιλίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς