22.2 C
Athens

Κατηγορηματικός ο Σταν Κρένκε: Δεν πουλάμε την Άρσεναλ

Την πρόθεσή του να μην πουλήσει την Άρσεναλ ξεκαθάρισε ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, Σταν Κρένκε, ο οποίος φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του να αποστατήσει η ομάδα για την European Super League.

H Άρσεναλ ήταν μία εκ των έξι κορυφαίων αγγλικών ομάδων και ένα από τα 12 κλαμπ που αποτέλεσαν για λιγότερο από 48ώρες τα ιδρυτικά μέλη της κλειστής ποδοσφαιρικής Λίγκας. Αν και το εγχείρημα δεν πέτυχε και κατέληξε σε απόλυτο φιάσκο δεν ήταν αρκετό για να καλπάσει η «θύελλα» που ξέσπασε στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μπορεί η UEFA με επίσημη ανακοίνωσή της νωρίτερα την Παρασκευή (23/4) να έκανε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να τιμωρήσει καμία εκ των ομάδων που συμμετείχαν στην ίδρυση της ESL, οι πιέσεις όμως, από τους οπαδούς των ομάδων συνεχίζονται.

Για την ακρίβεια, η επιλογή της Άρσεναλ, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου των «Gunners», οι οποίοι απαιτούν την αλλαγή της διοίκησης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, με τον Κρένκε, να διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πουλήσει την ιδιοκτησία της ομάδας.

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε την Άρσεναλ. Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλοι για να συνεχίσουμε στη θέση μας ως ιδιοκτήτες της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση, στην οποία μας έφεραν εξωτερικές δυνάμεις του συλλόγου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε τα ίδια σχέδια για το καλοκαίρι που είχαμε και πριν από αρκετές εβδομάδες και είμαι ακόμα ενθουσιασμένος για αυτά. Μπορεί να αντιμετωπιστώ με δυσπιστία και σκεπτικισμό, αλλά με την πάροδο του χρόνου ελπίζω να δημιουργήσω κάποια σχέση με τις ομάδες φιλάθλων μας και να τους δείξω ότι είμαστε ικανοί να προωθήσουμε την ομάδα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς