30 C
Athens

Νέες «βόμβες» του αμετανόητου Πέρεθ: Ξέρω ποιος πήγε τους οπαδούς της Τσέλσι έξω από το Bridge

O Φλορεντίνο Πέρεθ βίωσε την απόλυτη ήττα μέσα σε λιγότερο από 2 μέρες, ωστόσο φαίνεται να είναι αμετανόητος και ακόμα πιστός στην ιδέα της European Super League, αμφισβητώντας μέχρι και την ακεραιότητα – τα «θέλω» των οπαδών.

Συγκεκριμένα σε νέες δηλώσεις του στην Ισπανία και τον σταθμό El Larguero έκανε λόγο για «προβοκάτσια» άλλων (τόνισε ότι γνωρίζει ποιοι είναι αλλά δεν είπε ποτέ τα ονόματα τους), ώστε να μαζευτεί ο κόσμος έξω από το Stamford Bridge και να αρχίσει η… επανάσταση κατά της ESL, κάτι που σε μεγάλο βαθμό έφερε την επιστροφή των Μπλε και των άλλων 5 αγγλικών ομάδων στην ποδοσφαιρική κανονικότητα και το Champions League.

Συγκεκριμένα ο Πέρεθ δήλωσε: «Ποιοι οπαδοί της Τσέλσι; 40 άτομα ήταν έξω από το Bridge και αν θέλετε μπορώ να σας πω και ποιος τους έβαλε. Ήταν ο ίδιος που χθες έδωσε εντολή στους παίκτες της Κάντιθ να βγουν με αυτά τα μπλουζάκια (aka, Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς)».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ αλλά και της νεοσύστατης και μάλλον αποτυχημένης κλειστής Λίγκας δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε λέγοντας:

«Το πλάνο της ESL δεν πέθανε σε καμία περίπτωση. Είμαστε στην αναμονή. Οι Γιουβέντους και Μίλαν δεν έχουν αποχωρήσει. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα επίσης. Γίνονται συζητήσεις για το μέλλον και όλα παραμένουν ανοιχτά.»

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του Ράμος στη Ρεάλ, που εδώ και μήνες βρίσκεται στον… αέρα: «Με τον Ράμος είπαμε όσα ήταν να πούμε. Τον αγαπάω, είναι σαν γιος μου, αλλά τα δεδομένα είναι ως εξής, δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα δούμε τι θα γίνει και τι θα αποφασίσει ο ίδιος…»

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς