19.7 C
Athens

Ανακοίνωσε Κεϊτά Μπαλντέ η Ίντερ (pics)

Την απόκτηση του Σενεγαλέζου ακραίου επιθετικού, Κεϊτά Μπαλντέ, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μονακό, ανακοίνωσε η Ίντερ

Ο Κεϊτά Μπαλντέ είναι και επίσημα παίκτης της Ίντερ. Οι νερατζούροι, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, καλωσόρισαν στο Μιλάνο τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός, αποκτήθηκε από την Ίντερ ως δανεικός για μία σεζόν από την Μονακό, έναντι 5 εκατ. ευρώ. Αν η ομάδα του Μιλάνου αποφασίσει να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να καταβάλει στους Μονεγάσκους το ποσό των 42 εκατ. ευρώ.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ με την φανέλα της Μονακό έπαιξε σε 34 αγώνες, βρίσκοντας δίχτυα 8 φορές ενώ μοίρασε και 5 τελικές πάσες.

Βέβαια, δεν επιστρέφει σε άγνωστα «λημέρια», καθώς αγωνιζόταν στα ιταλικά γήπεδα από το 2011, με την Κ19 της Λάτσιο, και από το 2013 έως το καλοκαίρι του 2017 με την πρώτη ομάδα του συλλόγου της Ρώμης, όταν και αποκτήθηκε έναντι 30 εκατ. ευρώ από την ομάδα του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Με την φανέλα των Λατσιάλι στην primavera έπαιξε 21 φορές σκοράροντας 16 τέρματα, ενώ με την πρώτη ομάδα του συλλόγου αγωνίστηκε σε 137 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 31 γκολ και μοιράζοντας 27 ασσίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς