21.7 C
Athens

«Κατά 99% στη Ρεάλ ο Αλάμπα»

Μετά από ασφυκτικές πιέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νταβίντ Αλάμπα προβάρει από τώρα τα χρώματα της «Βασίλισσας» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το deal της μετακίνησης του από την Μπάγερν θεωρείται τελειωμένο.

Οι Μαδριλένοι πρότειναν συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών στον έμπειρο άσσο και εγγυήσεις για τις συμμετοχές του. Αυτή η πρόταση στάθηκε ικανή να φέρει το «ναι» του Αυστριακού, το οποίο όπως αναφέρεται θα επισφραγιστεί σε λίγες εβδομάδες. Πιθανότατα ο 28χρονος να περιμένει να ολοκληρωθεί το γερμανικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια να υπογράψει και επίσημα με την ομάδα του Πέρεθ.

Το SkySports μεταδίδει με σιγουριά την είδηση, αναφέροντας ότι ο Γερμανός αμυντικός θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα τον διάδοχο των Ράμος-Βαράν στο Μπερναμπέου, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, ο ειδικός στις μεταγραφές, Φαμπρίσιο Ρομάνο μεταδίδει ότι απομένουν τα τυπικά, έχει επέλθει η προφορική συμφωνία και κατά 99% ο Αλάμπα θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης με «χρυσό» συμβόλαιο στα πόδια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς