23.3 C
Athens

Βατερλό της ESL: Αποχωρήσεις και παραιτήσεις τινάζουν την αποστασία στον αέρα!

Τσέλσι και Σίτι εμφανίζονται με το ένα πόδι εκτός European Super League, δυο Ισπανοί το σκέφτονται σοβαρά και ο Εντ Γούντγουορντ υπέβαλε ήδη την παραίτησή του από τη Μαν. Γιουνάιτεντ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το μέλλον της εξαγγελθείσας European Super League, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα οι ομάδες αποχωρούν η μία μετά την άλλη

Η Τσέλσι φέρεται να είναι η πρώτη που ανοίγει την πόρτα της εξόδου καθώς οι μαζικές αντιδράσεις από τους οπαδούς την έκαναν να αναθεωρήσει τη στάση της.

Τον δρόμο της Τσέλσι ετοιμάζεται να ακολουθήσει και η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ενώ θυμίζουμε πως και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα τάχθηκε κατά της ύπαρξης αυτής της κλειστής Λίγκας.

Την ίδια ώρα οι αντιδράσεις συνεχίζουν να είναι έντονες από φίλους των ομάδων, ενώ στην Ισπανία Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο αρχίζουν να… ξανασκέφτονται το αν θα συνεχίσουν να στηρίζουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι μόνοι… βράχοι στη διοργάνωση είναι η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη των συλλόγων για την επόμενη μέρα, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ υπέβαλε την παραίτηση του από το πόστο του μετά το απίστευτο κάζο και θα αποτελέσει παρελθόν μετά από μια 15ετία από τον σύλλογο!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς