20.2 C
Athens

Τότεναμ: Συνεχίζει οριστικά με Μέισον έως το τέλος της σεζόν

H Τότεναμ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ο Ράιαν Μέισον θα είναι ο προπονητής της ομάδας έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αντικαθιστώντας τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο 29χρονος (13/6/1991) Άγγλος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2018, σε ηλικία μόλις 27 ετών, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι, και αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη πρώτου προπονητή.

Ο Μέισον εισήλθε στο προπονητικό επιτελείο της Τότεναμ, τον Απρίλιο του 2018, ενώ είχε ενταχθεί στην Ακαδημία της το 1999, σε ηλικία 8 ετών, όταν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Ντάνιελ Λίβι, τόνισε πως υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ράιαν Μέισον, λέγοντας σχετικά: «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Μπροστά μας υπάρχει ένας τελικός και έξι παιχνίδια Πρωταθλήματος και εστιάζουμε εκεί την προσοχή μας».

Βοηθοί του Ράιαν Μέισον είναι οι Κρις Πάουελ και Νάιτζελ Γκιμπς, ο Μίχελ Φορμ ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ ο Λέντλεϊ Κινγκ θα είναι o επικεφαλής βοηθός στην πρώτη ομάδα.

Η ανάρτηση της Τότεναμ στο Twitter:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς