16.1 C
Athens

Πρωτοφανής επίθεση του Κάραγκερ κατά του Μπόρις Τζόνσον: Τσαρλατάνε, μείνε έξω από αυτό! (pic)

Με μία άκρως επιθετική δημοσίευση ο Τζέιμι Κάραγκερ θέλησε να απαντήσει στον πρωθυπουργό της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον, αναφορικά με τις δηλώσεις του τελευταίου για τη νεοσύστατη λίγκα της ESL και τη θέληση του να αποτρέψει τη δημιουργία της, ασκώντας μέχρι και βέτο για να μην προχωρήσει η εφαρμογή της.

https://athlosnews.gr/askei-veto-o-mporis-tzonson-tha-kanoyme-ta-panta-gia-na-min-prochorisei-i-european-super-league/

Ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ χαρακτήρισε ως «τσαρλατάνο» τον Τζόνσον προτρέποντας τον να μην ασχοληθεί με αυτό το θέμα, καθώς είναι κάτι που δεν τον αφορά.

Επιπλέον, ο «Κάρα» απαίτησε από τον πρωθυπουργό της χώρας του, μέσα από τη δημοσίευση του στο Twitter, να πάψει να εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο και να είναι πιο προσεκτικός όταν βάζει στο στόμα του τους φιλάθλους.

«Μείνε έξω από αυτό τσαρλατάνε Μπόρις Τζόνσον. Οι φίλοι σου είναι που δίνουν συμβόλαια δισεκατομμυρίων λιρών στους δικούς τους φίλους! Και μη σχολιάζεις καν τους φιλάθλους, αφού το περιοδικό που έγραφες είχε ‘’σταυρώσει’’ τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ μετά το Χίλσμπορο», έγραψε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός και νυν σχολιαστής του Sky Sports.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς