21.8 C
Athens

Ξεσπάει ο Γκάρι Νέβιλ κατά της European Super League: Να υποβιβαστούν, τιμωρήστε τους!

Έξαλλος με την απόφαση των 12 ομάδων εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων να ιδρύσουν τη δική τους Λίγκα εμφανίστηκε ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος εξαπέλυσε βαρύτατες κατηγορίες, κάνοντας λόγο ότι κίνητρο αυτών των συλλόγων είναι η απληστία, ενώ προέτρεψε να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών, προστίμων και να υποβιβαστούν.

Σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η ίδρυση της European Super League, προκαλώντας ήδη πολλές αντιδράσεις από τις UEFA και FIFA, ενώ στο παιχνίδι έχουν μπει και οι Κυβερνήσεις των χωρών.

Ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο όλο εγχείρημα των 12 συλλόγων, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει με την πρώην ομάδα του, ζητώντας από τους αρμόδιος να υποβιβάσουν τους συλλόγους και να δώσουν το πρωτάθλημα στην Μπέρνλι.

«Η αντίδραση σε αυτό είναι ότι είναι καταδικασμένο, και δικαίως. Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι εδώ και 40 χρόνια, αλλά είμαι αηδιασμένος.

Είμαι αηδιασμένος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ περισσότερο. Λίβερπουλ, προσποιούνται ότι δεν θα μείνει ποτέ μόνος σου, είναι η ομάδα των ανθρώπων, η ομάδα των οπαδών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 100 χρόνια γεννημένη από τους εργαζόμενους εδώ και πηγαίνουν σε ένα πρωτάθλημα χωρίς ανταγωνισμό από τον οποίο δεν μπορούν να υποβιβαστούν.

Είναι απόλυτη ντροπή. Ειλικρινά, πρέπει να παλέψουμε τη δύναμη σε αυτήν τη χώρα από τους συλλόγους στην κορυφή αυτού του πρωταθλήματος και αυτό περιλαμβάνει το σύλλογό μου.

Ζητώ για 12 μήνες ως μέρος μιας ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής για να κάνω ελέγχους και να φέρω την ισορροπία και να σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει. Ήταν καθαρή απληστία. Είναι απατεώνες.

Οι ιδιοκτήτες αυτού του συλλόγου, οι ιδιοκτήτες του Λίβερπουλ, οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι, οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο σε αυτήν τη χώρα.

Επωφελήθηκα πολύ από το ποδόσφαιρο, έχω βγάλει χρήματα από το ποδόσφαιρο, επενδύω χρήματα σε ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο. Δεν είμαι εναντίον των χρημάτων στο ποδόσφαιρο, αλλά οι αρχές και το ήθος του θεμιτού ανταγωνισμού είναι μέρος του παιχνιδιού, οπότε αν η Λέστερ κερδίσει το πρωτάθλημα, πηγαίνει στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καν στο Champions League. Η Άρσεναλ δεν είναι στο Champions League, τους είδατε νωρίτερα σήμερα και ήταν ένα χάος ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου αυτή τη στιγμή.

Η Τότεναμ δεν συμμετέχει στο Champions League και θέλει ένα θείο δώρο για να είναι εκεί; Είναι ένα απόλυτο αστείο και ήρθε η ώρα τώρα για έναν ανεξάρτητο ρυθμιστή να σταματήσει αυτούς τους συλλόγους να έχουν βάση ισχύος. Αρκετά. 

Το κίνητρό τους είναι η απληστία. Αφαιρέστε τους πόντους. Βάλτε τους στο τέλος του πρωταθλήματος και πάρτε τα χρήματά τους. Πρέπει να το σταματήσουμε. Είναι εγκληματική πράξη εναντίον των οπαδών ποδοσφαίρου σε αυτήν τη χώρα. Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι το μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο, αυτό είναι το μεγαλύτερο άθλημα σε αυτήν τη χώρα. Τιμωρήστε τους.

Δεν έχουν καμία φωνή και πιθανότατα θα κρυφτούν σε λίγες εβδομάδες και θα έλεγαν ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτούς και απλώς μιλούσαν για αυτό. Τιμωρήστε τους αμέσως.

Εάν ανακοινώσουν ότι έχουν υπογράψει την επιστολή, θα πρέπει να τιμωρηθούν σκληρά. Βαριά πρόστιμα, αφαίρεση βαθμών, τίτλων, ό,τι να ναι. Δώστε τον τίτλο στην Μπέρνλι, αφήστε την Φούλαμ να παραμείνει. Υποβιβάστε την Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Γιατί αυτές οι τρεις ομάδες αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου μας, για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν περισσότερο.

Η Τσέλσι, η Σίτι, έφεραν φρέσκα χρήματα στο παιχνίδι, βγήκαν μπροστά, φυσικά δεν είμαι χαρούμενος και με αυτές, αλλά δεν με ενοχλούν τόσο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς