23.2 C
Athens

Οικοδόμος τους γκρέμισε με μπουλντόζα τα σπίτια γιατί του χρωστούσαν λεφτά (pics, video)

Απίστευτο περιστατικό στην Αγγλία • Μετέτρεψε τα σπίτια σε σωρούς από χαλάσματα

Πέντε νεόδμητα μπάνγκαλοους που περίμεναν τους ιδιοκτήτες τους για να κατοικηθούν, μετατράπηκαν σε σωρούς από ερείπια, από οργισμένο οικοδόμο που δεν είχε πάρει τα λεφτά που τού όφειλαν οι ιδιοκτήτες τους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια κωμόπολη στην ανατολική Αγγλία, στο Μπάντινγκφορντ του Χέρτφορντσιρ, μεταξύ Λονδίνου και Κέιμπριτζ.

O οικοδόμος πήρε μια μπουλντόζα και σάρωσε τα αξίας 2,8 εκατομμυρίων ευρώ μπάνγκαλοους επειδή οι ιδιοκτήτες του χρωστούσαν λεφτά.

Σοκαρισμένοι γείτονες δήλωσαν σε βρετανικά ΜΜΕ ότι ο 30χρονος κατέστρεψε τα άδεια εξοχικά με δύο μπουλντόζες, επειδή δεν τον είχαν ακόμη εξοφλήσει οι ιδιοκτήτες για τη δουλειά που είχε κάνει στα κτίσματα.

Ενας αυτόπτης μάρτυς είπε ότι ο οικοδόμος γελούσε και τραβούσε φωτογραφίες από την καταστροφή που προκαλούσε!

Οταν ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί, ο 30χρονος τους είπε ήρεμα, ότι γκρέμισε τα μπάνγκαλοους επειδή δεν τον είχαν ακόμη πληρώσει. Θορυβημένοι οι γείτονες πλησίασαν τον οικοδόμο, φοβούμενοι μήπως καταστρέψει και τα δικά τους σπίτια, αλλά εκείνος τους είπε ότι είχε βάλει στο στόχαστρό του μόνον εκείνα στα οποία είχε εργαστεί και δεν τον είχαν ξοφλήσει.

Ο οικοδόμος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακόβουλη καταστροφή ξένης περιουσίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς