21.9 C
Athens

Ατρόμητος: «Ντόπες» Σπανού σε παίκτες πριν τον ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4, 15:00), αναζητώντας την πρώτη του νίκη στα play out, με τον Γιώργο Σπάνο να συνομιλεί με τους παίκτες της ομάδας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο.

Η ήττα από την ΑΕΛ (0-1) το περασμένο Σάββατο (10/4) έφερε σε ακόμη δυσκολότερη θέση τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του υποβιβασμού, αφού βρίσκονται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και τους Κρητικούς.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν ποδοσφαιρικό εγωισμό, να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί, αλλά και να μεταφέρουν το μήνυμά του σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Θέλω να βγάλετε αντίδραση και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Σταματήστε να αδικείτε τους εαυτούς σας. Παίξτε δυνατά, με πάθος και κυρίως συγκεντρωμένα. Δεν γίνεται να έχετε πάρει τέσσερις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ, να έχετε κερδίσει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και να χάσατε, όπως χάσατε από τον Ολυμπιακό και να μην μπορείτε να πάρετε τα παιχνίδια με ομάδες του ίδιου επιπέδου στο φετινό πρωτάθλημα.

Περιμένω διαφορετικό πρόσωπο στα ματς που απομένουν, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΟΦΗ», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, ο οποίος θέλησε να αφυπνίσει και να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς