20.7 C
Athens

Ιχεανάτσο: Μετά τον θάνατο της μητέρας μου δεν με τρομάζει τίποτα

Σε μία δύσκολη στιγμή της ζωή τους αναφέρθηκε ο Κελέτσι Ιχεανάτσο, ο οποίος τόνισε πως από τότε που έχασε τη μητέρα του δεν τον τρομάζει τίποτα άλλο στη ζωή, δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος φόβος του έγινε πραγματικότητα.

Ο 24χρονος επιθετικός της Λέστερ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στις «αλεπούδες» έχοντας 14 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον σύλλογο να τον ανταμείβει τον περασμένο Απρίλιο με ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2024.

Ωστόσο, αν και ο νεαρός Νιγηριανός στράικερ βρίσκεται σε μία πολύ παραγωγική φάση της καριέρας του, είναι στιγμές που αναπολεί το παρελθόν και τη ζωή του πριν τον επαγγελματικό χώρο του ποδοσφαίρου και τις απαιτήσεις που αυτός επιτάσσει.

«Μου άρεσε πολύ αυτό το διάστημα της ζωής μου. Μακάρι να μπορούσα να το επαναφέρω, αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει ξανά, έχει φύγει. Μου άρεσε πολύ να παίζω ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν παιδί. Μου άρεσε πολύ να κλωτσάω την μπάλα, να παίζω με τους φίλους μου, με τον αδερφό μου.

«Τα πάω πολύ καλά εδώ τώρα. Αλλά δεν ξεχνώ τις σχέσεις, τις φιλίες και τι κάναμε όταν ήμασταν μικρά παιδιά. Χωρίς τεχνολογία, χωρίς τηλέφωνα. Απλά χαρούμενες μέρες», ανέφερε αρχικά ο Ιχεανάτσο, ο οποίος ακολούθως μίλησε για τον χαμό της μητέρας του:

«Το σκέφτομαι κάθε μέρα. Δεν υπάρχει μέρα που δεν τη θυμάμαι. Ξέρω ότι είναι καλά εκεί που βρίσκεται τώρα. Με βοηθά να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και να εξελίσσομαι. Ο χειρότερος φόβος μου ήταν να την χάσω. Δεν υπάρχει τίποτα που να με τρομάζει πλέον σε αυτή τη ζωή. Συνεπώς, συνεχίζω να είμαι αυτό που είμαι και ξέρω ότι βρίσκεται κοντά μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς