19 C
Athens

Φιορεντίνα: Μειωμένο κατά 2 εκατ. ευρώ το νέο συμβόλαιο του Ριμπερί

Σε νέα πρόταση ανανέωσης στον Φρανκ Ριμπερί θα προχωρήσε η Φιορεντίνα, σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», με τους «βιόλα» να είναι έτοιμοι να εκφράσουν και στην πράξη πλέον την επιθυμία τους να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στον σύλλογο ο 38χρονος επιθετικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος του ιταλικού συλλόγου, Ρόκο Κομίσο, ήρθε σε επαφή με τον πρώην άσσο της Μπάγερν, κάνοντάς του γνωστές τις προθέσεις της ομάδας, καθώς επιθυμία της Φιορεντίνα είναι να «δέσει» για ακόμα ένα έτος τον Ριμπερί.

Ο πολύπειρος Γάλλος ωστόσο, άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο μόνος στόχος του τη δεδομένη στιγμή είναι να αποφύγουν οι «βιόλα» τον κίνδυνο του υποβιβασμού, οι οποίοι βρίσκονται στη 15η θέση της Serie A και στο +8 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Βέβαια, σε περίπτωση που αποφασίσει να παρατείνει για ακόμη ένα χρόνο την ποδοσφαιρική του καριέρα τότε οι απολαβές του θα μειωθούν κατά 2.000.000 ευρώ, με το τρέχον συμβόλαιό του να είναι στα 4.000.000 ευρώ.

Ο Φρανκ Ριμπερί βρίσκεται στους «βιόλα» από το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα έπειτα από μια 12ετία στην Μπάγερν. Τη φετινή σεζόν μετράει δύο γκολ, ενώ έχει μοιράσει και έξι ασίστ σε 22 αγώνες στη Serie A.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς