19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η βράβευση του Εμβιλά (vid)

Το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4), οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη μετά το τριήμερο ρεπό και άρχισαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (18/4, 19:30).

Στο περιθώριο της προπόνησης, ο Γιαν Εμβιλά παρέλαβε το βραβείο για το κορυφαίο γκολ της 21ης αγωνιστικής της Super League, το οποίο σημείωσε στην εντός έδρας επικράτηση επί του ΟΦΗ με 3-0 (7/2).

Το βραβείο στον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού έδωσε ο βοηθός προπονητή Ρουί Πέδρο Κάστρο, ενώ ο Εμβιλά ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την ψήφο τους και την ανάδειξη του συγκεκριμένου γκολ ως του καλύτερου της 21ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο Εμβιλά είπε κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ψήφισαν για μένα για να πάρω αυτό το βραβείο. Ελπίζω να κερδίσω και άλλα. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό είναι ένα βραβείο για όλη την ομάδα. Ελπίζουμε, λοιπόν, να κερδίζουμε μαζί με το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σας ευχαριστώ ακόμα μία φορά για αυτό το υπέροχο βραβείο».

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς