22.9 C
Athens

Θέλει Μήτρογλου η Γαλατασαράι

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Γαλατασαράι έχει στο στόχαστρο της τον Κώστα Μήτρογλου, με την Μαρσέιγ να αξιώνει 8 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει

Την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου εξετάζει σοβαρά η Γαλατασαράι, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής, «Gsgazete». Η «τσιμ μπομ» επιθυμεί να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, στην οποία υπάρχει και ο Μπαμφετιμπί Γκομίς, με την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα κεντρικού επιθετικού.

Το «αγκάθι», ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι οι υψηλές απαιτήσεις που εμφανίζεται να έχει η Μαρσέιγ, ώστε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι Γάλλοι πλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι 15 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα, για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα επιθετικό. Όμως, μετά τις μέτριες εμφανίσεις του την περυσινή σεζόν, η Μαρσέιγ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, ώστε να τον παραχωρήσει. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της ομάδας της Μασσαλίας, Ρούντι Γκαρσιά, επιθυμεί διακαώς την απόκτηση επιθετικού, αντί του Κώστα Μήτρογλου. Οπότε, όσο η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της και ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει πωληθεί σε κάποια ομάδα, οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ θα πέφτουν, ώστε να μην της μείνει ο παίκτης στα «χέρια».

Ο Κώστας Μήτρογλου, φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ την περυσινή σεζόν σε 30 αγώνες και σημείωσε 13 γκολ, ενώ έδωσε και 1 ασσίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς