19.8 C
Athens

Fanatik: «Ο Ολυμπιακός προσφέρει συμβόλαιο στον Μπελχαντά ύψους 5,1 εκατ. ευρώ»

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται μεθοδικά για την απόκτηση του Μαροκινού πρώην μεσοεπιθετικού της Γαλατάσαραϊ, Γιουνές Μπελχαντά συνεχίζονται και μάλιστα με νέα δεδομένα να μπαίνουν στο τραπέζι.

Η Fanatik με δημοσίευμα της υποστηρίζει πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε πρόταση.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Μαροκινός «ζογκλέρ» έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 5,1 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια κάτι που σημαίνει πως εφόσον ισχύει το σχετικό δημοσίευμα και ο Μπελχαντά πει το… ναι, τότε θα εισπράξει 1,7 εκατ. ετησίως!

Ο 31χρονος παραμένει ακόμα στην Κωνσταντινούπολη και η Fanatik υποστηρίζει πως θα παιχτεί σκληρό… πόκερ για την απόκτηση του, αφού στο κόλπο για τον παίκτη έχουν μπει πολλές ομάδες.

Ο Γιουνές Μπελχαντά έλυσε το συμβόλαιο του με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά τα τουρκικά ΜΜΕ εξακολουθούν να ασχολούνται μαζί του. Διότι ο Μαροκινός μέσος έχει θαυμαστές στη Μπεσίκτας, η οποία ασχολείται μαζί του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς