17.3 C
Athens

Από τον Φοίνικα Σύρου στην Κεμέροβο ο Γιούρισιτς

Τις τελευταίες μέρες του στη Σύρο φαίνεται πως διάγει ο Ιγκόρ Γιούρισιτς, καθώς σύμφωνα με τα ξένα Μέσα ο Κροάτης προπονητής θα αποχωρήσει από τον Φοίνικα στο τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει στη Ρωσία.

Οι Κυκλαδίτες έχουν καταλάβει τη 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και το Σάββατο (17/4) θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (18/4) στη Βέροια.

Ο Ιγκόρ Γιούρισιτς ανέλαβε τον Φοίνικα στα μέσα της σεζόν αντικαθιστώντας τον Γιάννη Ορφανό, χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό με την παρουσία του. Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο 46χρονος θα επιστρέψει στη Ρωσία όπου ξεκίνησε τη σεζόν με την Μπέλγκοροντ (απολύθηκε λόγω κακών αποτελεσμάτων).

Η Κεμέροβο έχει πρώτο στόχο τον κόουτς των Συριανών, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλεξέι Βερμπόφ που θα αποχωρήσει για να αναλάβει τη Ζενίτ Καζάν.

Η Κεμέροβο – το 2019 κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα – τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Ρωσίας και όπως όλα δείχνουν ο Γιούρισιτς θα είναι ο νέος προπονητής της.

Σημειώνεται πως ο Κροάτης έχει εργαστεί κυρίως στη Γαλλία, όπου το 2017 κατέκτησε το Κύπελλο με την Τουρκουά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς