19.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Θλάση ο Καγκάβα και νοκ άουτ για δύο εβδομάδες, μπήκε ο Βαρέλα

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή (14/4) προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/4), καθώς ο Σίντζι Καγκάβα αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν θλάση, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε ο Φεντερίκο Βαρέλα.

Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε στον Δικέφαλο. Αν και υπήρχε ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βαρέλα, ο οποίος έμεινε εκτός από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω προβλήματος στη μέση, η αγωνία αυτή τη στιγμή περιστρέφεται γύρω από τον Καγκάβα.

Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ολόκληρο το πρόγραμμα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση. Μάλιστα, ο 32χρονος δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ολυμπιακό (18/4), Άρη (21/4), Παναθηναϊκό (25/4), αλλά και το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (27/4).

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας είναι ότι ο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικό για το ματς με τους Ερυθρολεύκους.

Από εκεί και πέρα ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, όπως και οι Νινούα και Περέιρα, οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται στους κοιλιακούς και το γόνατο αντίστοιχα, ενώ αποκατάσταση συνέχισε ο Ενέα Μιχάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς