17.6 C
Athens

Καραπαπάς: Εγκρίνει ο Ιβάν Σαββίδης όλο αυτό το μίσος που διαχέεται;

Ο Κώστας Καραπαπάς «έριξε το μπαλάκι» στον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να πάρει επίσημη θέση για ένα συγκεκριμένο ΜΜΕ που συνδέεται μαζί του και ακολουθεί πολιτική μίσους σε βάρος του Ολυμπιακού

To πράγμα έχει παρατραβήξει και ο Κώστας Καραπαπάς έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στα social media, ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να τοποθετηθεί επίσημα για ένα συγκεκριμένο ΜΜΕ, που ακολουθεί ρητορική μίσους σε βάρος των Ερυθρόλευκων και των οπαδών τους. Άλλωστε, πλησιάζει και το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα (18/4, 19:30).

Ο διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού απηύθυνε ερώτημα στον Ιβάν Σαββίδη για το αν τον αντιπροσωπεύει η πολιτική του συγκεκριμένου site και το μίσος που διαχέεται από αυτό σε βάρος των Πρωταθλητών Ελλάδας. «Καταλαβαίνουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ότι αυτό γεννά οργή στους φιλάθλους; Επίσης, η επιλογή αυτής της τακτικής είναι επιλογή Ιβάν Σαββίδη; Διότι αυτός εκ των πραγμάτων χρεώνεται τα όσα κάνει ο Παπαθεοδώρου και το ιντερνετικό του απόβρασμα. Εγκρίνει δηλαδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όλο αυτό το μίσος που διαχέεται από αυτό το μέσο;» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς σε stories στο Instagram:

«Μια τους παίρνεις στην πλάκα, μια σοβαρεύει το πράγμα. Ο ιντερνετικός βόθρος sdna, που διευθύνει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου (δε θα παίξουμε με ψευδώνυμα τύπου Αυλακιώτη, Καρλή, Αϊβαλιώτη ή ότι άλλο κατεβάζει το αρρωστημένο μυαλό σας) καθημερινά θίγει ανθρώπους, οικογένειες, επαγγελματίες, δημοσιογράφους, αθλητές, παράγοντες, ακόμη και δικαστές!

Όλο αυτό που κάνει τόσα χρόνια αυτή η ιστοσελίδα που χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει γεννήσει βία; Τόσα ψέματα, τόση σπίλωση, τόση στοχοποίηση, τόσο μίσος;

Δεν γεννάει βία το πόσο προσβάλει τους φιλάθλους (του Ολυμπιακού και όχι μόνο) με δεκάδες άρθρα αυτή η ιστοσελίδα; Και ο Παπαθεοδώρου αυτό κάνει. Ενας εργολάβος είναι που κάποτε πληρώθηκε για να φτιάξει ένα σάιτ να είναι κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη.

Ο περίφημος «πρασινοφρουρός» και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πράσινη» ξαφνικά έγινε προστάτης του ΠΑΟΚ και του κόσμου του. Προκειμένου να κερδίζει χρήματα προσέγγισε τον Σαββίδη και κατά καιρούς προσφέρει υπηρεσίες και αβαντάρει Μελισσανίδη και Αλαφούζο.

Αλλωστε υπάρχει ένα ολόκληρο «σύστημα» δημοσιογράφων-φίλων του Παπαθεοδώρου που η τσέπη τους γεμίζει όταν πατάνε σε δύο βάρκες ή και σε τρεις. Αλλο όμως, ξαναλέω, να υπερασπίζεται κάποιος τη μια ομάδα ή τον ιδιοκτήτη του ΜΜΕ που εργάζεται και άλλο να σπιλώνει κάθε μέρα με άρρωστο μίσος και να γεννά σιχαμάρα και βία.

Δεν περιμένω κάτι από τον Παπαθεοδώρου. Ο άνθρωπος έγραφε κάποτε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι «ασπόνδυλα». Το κόμπλεξ του, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για όλους μας, είναι απύθμενο.

Το ερώτημα είναι: Καταλαβαίνουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ότι αυτό γεννά οργή στους φιλάθλους; Επίσης, η επιλογή αυτής της τακτικής είναι επιλογή Ιβάν Σαββίδη; Διότι αυτός εκ των πραγμάτων χρεώνεται τα όσα κάνει ο Παπαθεοδώρου και το ιντερνετικό του απόβρασμα. Εγκρίνει δηλαδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όλο αυτό το μίσος που διαχέεται από αυτό το μέσο;

ΥΓ. Ελπίζω αυτές τις γραμμές να τις διαβάσουν κάποιοι με ανοιχτά μάτια και μυαλά. Ελπίζω επίσης και ο κύριος Φωτιάδης να μεταφράσει αυτές τις γραμμές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς