24 C
Athens

Ολυμπιακός: Η εξήγηση του Μαρτίνς για τον Βινάγκρε

Στον τραυματισμό του Ρούμπεν Βινάγκρε απέδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς το αποτυχημένο πέρασμα του συμπατριώτη του από τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο πορτογαλικό «Canal 11», το βράδυ της Δευτέρας (12/4), εστιάζοντας στον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος εντυπωσιάζει στο δεύτερο μισό της σεζόν, παίζοντας στη Φαμαλικάο ως δανεικός από τη Γουλβς.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα, ενώ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να σχολιάσει στην πατρίδα του γιατί ο Βινάγκρε απέτυχε στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων έδωσε τη δική του εξήγηση, επισημαίνοντας πως δεν ήταν ευθύνη του παίκτη το γεγονός ότι μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές με τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε: «Έφτασε λίγο αργά. Είχαμε ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και έφτασε από την Εθνική ομάδα και τη Γουλβς με έναν τραυματισμό. Για δύο μήνες δεν ήταν σε θέση να δουλέψει. Είχε μία δύσκολη στιγμή και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν προσαρμόστηκε, αλλά πάνω από όλα ήταν ο τραυματισμός του. Στη συνέχεια, ο Ρούμπεν ήθελε να παίζει και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για αυτόν ήταν να αγκαλιάσει ένα νέο πρότζεκτ».

Παράλληλα, ο Μαρτίνς υποστήριξε πως πάντα πίστευε στην αγωνιστική δυναμική του 22χρονου Βινάγκρε, τον οποίο και θεωρεί ποδοσφαιριστή για την Εθνική Πορτογαλίας, σημειώνοντας: «Πάντα έβλεπα μεγάλες δυνατότητες και την ικανότητα να γίνει ένας φουλ μπακ στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο ελπίζω».

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αγγλίας και συγκεκριμένα τα ΜΜΕ του Γουλβερχάμπτον, η Γουλβς έχει θέσει ως τιμή πώλησης τα 15.000.000 ευρώ, το προσεχές καλοκαίρι, για την παραχώρηση του Ρούμπεν Βινάγκρε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς