17.4 C
Athens

Επιστρέφει προσωρινά στη Νιγηρία ο Μούσα

Σε ομάδα-έκπληξη με συμβόλαιο μικρής διάρκειας καταλήγει ο Αχμέντ Μούσα

Το όνομά του έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να απασχολεί και να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τον Αχμέντ Μούσα, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο μικρής διάρκειας με την ομάδα της πατρίδας του, Κάνο Πίλαρς, προκειμένου να επανακτήσει την καλή φόρμα του και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Ευρώπη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως επιθετικός, ετοιμάζεται να γυρίσει στη χώρα του προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση, καθώς παραμένει χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

O 28χρονος (14/10/1992) θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να περιμένει κάποια ξεχωριστή προσφορά από την Ευρώπη. Ήδη, έχει προτάσεις από την Αγγλία, τη Ρωσία και την Τουρκία. Στόχος του είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να κυνηγήσει ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό συμβόλαιο ενόψει της σεζόν 2021/22.

Η Κάνο Πίλαρς είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο, καθώς ήταν ο σύλλογος που τον βοήθησε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Στη συγκεκριμένη ομάδα της Νιγηρίας αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012, ενώ τη σεζόν 2009/10 είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος με 18 γκολ.

Ο Μούσα έχει δεχτεί πρόταση από τον Κυβερνήτη του Κάνο, Αμπντουλαχί Ουμάρ Γκαντουτζέ, αλλά και τον πρόεδρο της League Management Company (LMC), Σεχού Ντικό. «Μίλησα μαζί τους και σκέφτομαι να παίξω μερικούς αγώνες για την Κάνο Πίλαρς, που διατηρεί ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου» σχολίασε ο Μούσα, την ώρα που απομένουν λεπτομέρειες και οι υπογραφές για την οριστικοποίηση της συμφωνίας του αρχηγού της Εθνικής Νιγηρίας με την πρώτη ομάδα της επαγγελματικής του καριέρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς