20.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Υψώνει «ασπίδα» προστασίας στον Διούδη

Την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη ολόκληρου του Παναθηναϊκού απολαμβάνει ο Σωκράτης Διούδης μετά το ντέρμπι των Πράσινων με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 3-1 και να στέφονται μαθηματικά πρωταθλητές για μία ακόμα χρονιά, φτάνοντας τα 46 πρωταθλήματα στην ιστορία τους.

Στο στρατόπεδο των Πράσινων βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο ευχάριστα. Ο Σωκράτης Διούδης βρέθηκε σε κακή ημέρα και υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής στο ντέρμπι αιωνίων, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να δέχεται έντονη κριτική.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε μεγάλη ευθύνη στο γκολ ισοφάρισης του Ολυμπιακού, όταν δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Χασάν να σκοράρει για το 1-1, αλλά και στο τελευταίο γκολ, όπου ο Μπρούμα εκμεταλλεύτηκε την άνοδο του Διούδη στην αντίπαλη περιοχή στην τελευταία φάση, γράφοντας το 3-1.

Ο Διούδης δεν κρύφτηκε ωστόσο, αλλά ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όπως αναφέρει η «Live Sport» ο Έλληνας γκολκίπερ έδειχνε σε κακή κατάσταση, όμως από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του οι συμπαίκτες του και ο Λάζλο Μπόλονι.

 

Όλοι εξέφρασαν την στήριξή τους στον αρχηγό της ομάδας, τονίζοντάς του πως δεν πρέπει να απογοητευτεί. Μάλιστα, του έλεγαν πως θα επιστρέψει άμεσα στις καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς