22.4 C
Athens

O Jogo: Αφιέρωσε μία σελίδα στον Πέδρο Μαρτίνς (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει την αποθέωση από ολόκληρη την ποδοσφαιρική Πορτογαλία!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 46ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του και, φυσιολογικά, η είδηση κάνει, από την Κυριακή (11/4), το γύρο του κόσμου!

Επίσης, απολύτως φυσιολογικά, η Πορτογαλία αποθεώνει έναν δικό της άνθρωπο, που δεν πρόσεξαν πολύ στην αρχή, αλλά την τελευταία τριετία ασχολούνται ολοένα και περισσότερο μαζί του!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στην Πορτογαλία και άπαντες πλέκουν το εγκώμιο του προπονητή του Ολυμπιακού. Η «O Jogo», μάλιστα, αφιέρωσε μία ολόκληρη σελίδα στον Πορτογάλο τεχνικό, στο φύλλο της Δευτέρας (12/4), για το δεύτερο διαδοχικό Πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των Ερυθρόλευκων.

Η πορτογαλική εφημερίδα εστιάζει στα αγωνιστικά επιτεύγματα του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, στο ρεπορτάζ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως και στη συντριπτική βαθμολογία υπέρ των Πειραιωτών στη Super League. Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος που έβαλε την υπογραφή του στο θέμα για την «O Jogo» και τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Μιγκέλ Φερέιρα ντε Αραούχο, έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Η ανάρτηση του Αραούχο:

https://athlosnews.gr/o-martins-einai-to-apolyto-paradeigma-toy-portogalikoy-talentoy-sto-exoteriko/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς