12.5 C
Athens

Κυριακοπούλου: Δεν ήταν μόνο ο πυρετός, αλλά κυρίως οι πόνοι και η εξάντληση

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεπέρασε την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, επέστρεψε στο στάδιο και μίλησε για όλα όσα έζησε

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι ένα από τα μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου που ταλαιπωρήθηκε και μάλιστα έντονα από τον κορωνοϊό.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ πήρε θετικό τεστ στις 26 Μαρτίου και από τότε πέρασε αρκετές δύσκολες ημέρες στο σπίτι της, μαζί με τον άντρα και προπονητή της, Ανδρέα Λιναρδάτο, και την κόρη τους, oι οποίοι, επίσης, προσβλήθηκαν από τον ιό.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, επισημαίνοντας: «Ήταν μία πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Δεν ήταν μόνο ο πυρετός, αλλά κυρίως οι πόνοι και η εξάντληση που ένιωθα για πολλές ημέρες και φυσικά η αγωνία για την πορεία της υγείας μας.

Γενικά ήμουν και είμαι από τους ανθρώπους που εξ αρχής πρόσεχα και τηρούσα τα μέτρα. Δεν έκανα κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο εμένα ή την οικογένειά μου. Παρόλα αυτά αποδείχθηκε πως τελικά ακόμα και αν προσέχεις, μπορεί να κολλήσεις».

Η 35χρονη αθλήτρια του στίβου, εδώ και δύο ημέρες με την έγκριση του γιατρού, επέστρεψε πολύ δειλά στο στάδιο. Η ίδια επισήμανε: «Πήγα για χαλαρό τρέξιμο. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, αφού αισθάνομαι καλά, δεν κουράζομαι και φαίνεται να ανταποκρίνομαι. Θα χρειαστεί να περάσω ένα διάστημα επανένταξης προκειμένου ο οργανισμός να βρει και πάλι τα πατήματά του. Σε κάθε περίπτωση οι στόχοι δεν αλλάζουν και είναι συνδεδεμένοι τους με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει πιάσει, ήδη, το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, διοργάνωση στην οποία ευελπιστεί να διεκδικήσει μία καλή παρουσία παρά την περιπέτεια που την κράτησε πολύ πίσω στην προετοιμασία της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς