21.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ο Σφιντέρσκι δεν σκέφτεται το μέλλον, ο Μπάμπα στέλνει μήνυμα παραμονής

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (1-1), τονίζοντας πως το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί την ομάδα που είναι απογοητευμένη και αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Δικέφαλο, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολεί το συμβόλαιό του, αλλά τα ματς που έχει μπροστά του.

Από την άλλη, ο Ραχμάν Μπάμπα έστειλε μήνυμα παραμονής στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Ασπρόμαυρων. Ο 26χρονος Γκανέζος αμυντικός έχει βρει τα πατήματά του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετρώντας εννέα συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και ένα γκολ. Μάλιστα, μέσω των εμφανίσεών του στον ΠΑΟΚ, κέρδισε και τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Γκάνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σφιντέρσκι στη NOVA:

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε απογοητευμένοι. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Είναι στενάχωρο αλλά έχουμε μπροστά μας λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή».

Για το πόσο επηρεάζει την ομάδα για την συνέχεια: «Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί παίκτες, ο κόουτς διαλέγει την καλύτερη ενδεκάδα, η σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολη και έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει την σταθερότητα: «Σίγουρα χρειαζόμαστε μια σταθερότητα σε όλες τις γραμμές. Η εικόνα της ομάδας σήμερα ήταν αρκετά καλή, αξίζαμε τη νίκη αλλά φεύγουμε μόνο με έναν βαθμό από την Τρίπολη. Κοιτάμε μόνο μπροστά και έχουμε να κερδίσουμε πολλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς