20.8 C
Athens

Σάκιτς: Αμφιλεγόμενα τα δύο πέναλτι της ΑΕΚ

Αιχμές για τα δύο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ (1-3) πέταξε ο άσος του Άρη, ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος τόνισε στο φινάλε του αγώνα ότι σηκώνουν συζήτηση, ενώ υποστήριξε πως αυτό που έλειψε από τους Κίτρινους ήταν η τελική πάσα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δύσκολο να εξηγήσεις κανείς αυτό το 3-0 στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αφήσαμε περιθώρια στην ΑΕΚ. Παρ΄όλα αυτά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις».

Για την εμφάνιση και την έλλειψη δημιουργίας: «Υπήρξαμε πολύ βιαστικοί στο πρώτο 45λεπτο. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Στο δεύτερο το διορθώσαμε, αλλά μας έλειπε η καλή τελική πάσα».

 

Για το ότι αυτή η ήττα τους κόβει τον ρυθμό: «Αρχικά να πως ότι είναι δύσκολο να επιστρέψεις από δύο πέναλτι, τα οποία ήταν και αμφιλεγόμενα, όπως τα είδα μέσα από το γήπεδο. Στα του ματς, θα το ξεχάσουμε γρήγορα και θα αλλάξουμε σελίδα»

Για το τι έφταιξε: «Είχαμε μεγάλο κίνητρο και ίσως αυτό να έφταιξε και να μας γύρισε μπούμερανγκ. Πρέπει να παίζουμε πολύ καλά για να πάρουμε αποτέλεσμα. Μπορούμε να κοντράρουμε τους πάντες στην Ελλάδα και το έχουμε αποδείξει».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική: «Θα δώσουμε απαντήσεις σε αυτό το ματς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς