16.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Μόνο υπερηφάνεια για τους οπαδούς μας και τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο!

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σπουδαία 11η Απριλίου του 2018

Την Κυριακή (11/4), συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον επαναληπτικό τελικό του CEV Challenge Cup, όπου περίπου 11.000 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, προκαλώντας θαυμασμό στο παγκόσμιο βόλεϊ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θυμήθηκε εκείνη την ημέρα, όταν η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου είχε ηττηθεί από τη Ραβένα με 3-1 σετ. Εκείνη την ημέρα, στις 11 Απριλίου 2018, το τμήμα βόλεϊ Γυναικών είχε κατακτήσει το CEV Challenge Cup στην Προύσα. Την ίδια ημέρα, ο Θρύλος είχε διεκδικήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, κατακτώντας το ένα!

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι έγραψαν στα social media, το μεσημέρι της Κυριακής (11/4): «Την 7η παρουσία της σε τελικό και 12η συνολικά σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης κατέγραψε σαν σήμερα στις 11 Απριλίου 2018, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στο κατάμεστο από 11.000 οπαδούς τους, Σ.Ε.Φ., την ιταλική Ραβένα, στον επαναληπτικό τελικό, του CEV Challenge Cup, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας το ασημένιο μετάλλιο. Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ., προκάλεσε τον θαυμασμό όλων στον χώρο του ευρωπαϊκού βόλεϊ».

Στη δεύτερη ανάρτησή τους οι Πειραιώτες υπογράμμισαν: «Σαν σήμερα στις 11 Απριλίου του 2018, ο κόσμος του Ολυμπιακού, μετέτρεψε σε «καμίνι» το Σ.Ε.Φ. για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου στον τελικό του Challenge Cup με την ιταλική Ραβένα. Το δεύτερο ευρωπαϊκό την ίδια ημέρα (είχε προηγηθεί λίγες ώρες πριν ο θρίαμβος της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στην Προύσα), μπορεί να μην κατακτήθηκε, αλλά η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε, ήταν αντάξια του μεγαλείου του συλλόγου μας και αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού στον κόσμο του ευρωπαϊκού βόλεϊ! Μόνο υπερηφάνεια για τους οπαδούς μας και τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο!».

Οι δύο αναρτήσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στα social media:

https://athlosnews.gr/olympiakos-tria-chronia-apo-to-epos-stin-proysa/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς