23.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Παλεύει την περίπτωση του Μπελχαντά

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιουνές Μπελχαντά για τη νέα σεζόν και περιμένει τη θετική ανταπόκριση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή

Ο Γιουνές Μπελχαντά κυκλοφορεί ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά και ο Ολυμπιακός δεν μένει απαθής! Ίσα-ίσα, προσπαθεί να αποκτήσει έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας πριν καν λήξει η τρέχουσα σεζόν, θέλοντας να προλάβει τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Ο Μαροκινός, ο οποίος μπορεί να παίξει με ευχέρεια σε διαφορετικές θέσεις από τη μέση και μπροστά («δεκάρι», «οκτάρι», εξτρέμ), είδε τη Γαλατασαράι να του τερματίζει το συμβόλαιο μετά τη διαμάχη τους και μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα με τα διαδικαστικά της λύσης της συνεργασίας τους, αλλά βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης.

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει με τους κατάλληλους χειρισμούς την πλευρά του παίκτη και περιμένει να δει τις προθέσεις του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μετράει κυρίως η επιθυμία και αν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα τεθεί επί τάπητος το οικονομικό σκέλος. Ο Μαροκινός έχει υψηλό κασέ, αλλά υπάρχει η πίστη πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή», αρκεί να εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι δεν πιέζουν τον Μπελχαντά προκειμένου να δώσει άμεσα την απάντησή του για το αν ενδιαφέρεται να κάνει το βήμα για τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν δώσει ένα χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος του Μαΐου. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, καθώς ομάδες από την Ισπανία (Σεβίλλη, Βαλένθια, Ρεάλ Μπέτις) έχουν στη λίστα τους τον διεθνή άσο, ενώ ο Τύπος της Τουρκίας έκανε λόγο το Σάββατο (10/4) πως ο παίκτης έχει συναντηθεί, ήδη, με ανθρώπους της Μπεσίκτας και της Μπασάκσεχιρ, χωρίς να έχει προκύψει κάτι περισσότερο, μέχρι στιγμής, από τις συγκεκριμένες συζητήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς