13.2 C
Athens

Σούντγκρεν: Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δικαίως είμαστε εδώ

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε στην ΕΡΤ3 ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ (11/4, 15:00) στο «Κλ. Βικελίδης» υπογράμμισε ότι ο Άρης παίζει καλό ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν και δικαίως βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα στην εκπομπή «Ο κόσμος των ΣΠΟΡ»:

Για τη φετινή πορεία του Άρη: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό στα πλέι οφ και μέχρι το τέλος τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Δεν πρέπει να κοιτάμε συνέχεια τη βαθμολογία. Σημασία έχει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και στο τέλος να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση.

Ο αρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στις ομάδες που οδηγούν στην Ευρώπη. Αλλά προχωρώντας το πρωτάθλημα και βλέποντας ότι σαν ομάδα έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, έχουμε 15 παιχνίδια να δεχτούμε γκολ και αυτό κάτι λέει, και όταν δεν δέχεσαι γκολ, βάζεις ένα και κερδίζεις. Το καταφέρνουμε με συνέπεια. Από την αρχή παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δικαίως είμαστε εδώ».

Για την καλή αγωνιστική του απόδοση: «Η αλήθεια είναι όταν ήμουν πέρσι εκτός δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για μένα και έπρεπε να δουλέψω πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης για να παραμείνω δυνατός. Τα κατάφερα, δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και φέτος που γύρισα έδειξα ότι δεν είναι εύκολο να τα βάζει κανείς μαζί μου με τέτοιο τρόπο. Επέστρεψα, νιώθω καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και επιθετικά για να πάρει και άλλους πόντους. Υπάρχουν και άλλο πράγματα που θέλω να δώσω, αλλά η μεγάλη εικόνα με κάνει να νιώθω καλά και ότι μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα στην ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς