19.7 C
Athens

Ρεάλ: Εκτός με την Μπαρτσελόνα ο Αζάρ, σε δύο χρόνια έχει χάσει όλα τα clasico

Ο Έντεν Αζάρ έμεινε εκτός αποστολής και δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν για το μεγάλο ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα (10/4, 22:00), το οποίο είναι το τέταρτο διαδοχικό clasico που χάνει από το 2019 που βρίσκεται στους «μερένγκες».

Ο Αζάρ και η ατυχία είναι πιστοί σύντροφοι τα τελευταία χρόνια. Ο 30χρονος Βέλγος μετακινήθηκε στη Μαδρίτη από την Τσέλσι πριν από περίπου δύο χρόνια, με τον πήχη να είναι να είναι αρκετά υψηλά.

Ωστόσο, η κακοδαιμονία των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει τον άσο των Μαδριλένων και λόγω του πιο πρόσφατου προβλήματος που αντιμετωπίζει, θα απουσιάσει και από το επόμενο clasico, με τον Γάλλο τεχνικό να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν έχει καταγράψει ούτε μια συμμετοχή στο κορυφαίο ντέρμπι της Ευρώπης, αλλά το όνομά του δεν έχει αναγραφεί ποτέ ούτε καν στους αναπληρωματικούς στα παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Αζάρ δεν έχει επιστρέψει πλήρως στις προπονήσεις και όπως δήλωσε ο Ζιντάν δεν πρόκειται να ρισκάρει την υγεία του παίκτη του. Υπενθυμίζουμε πως απόντες για την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι και οι Σέρχιο Ράμος, Ραφαέλ Βαράν και Ντάνι Καρβαχάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς