16.6 C
Athens

Σόλσκιερ: Όλα ανοιχτά με Καβάνι, δεν έχει αποφασίσει ακόμα

Στο μέλλον του Έντισον Καβάνι στάθηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιε στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ για το Λονδίνο για τον αγώνα με την Τότεναμ (11/4), ξεκαθαρίζοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία για την παραμονή του Ουρουγουανού.

Το συμβόλαιο του 34χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ως εκ τούτου θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα και να επιλέξει τον επόμενι σταθμό στην καριέρα του.

Βέβαια, οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ, όπως και ο Σόλσκιερ έχουν ξεκαθαρίσει στον έμπειρο φορ πως επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του, προκειμένου να τον κρατήσουν στο «Ολντ Τράφορντ» για έναν ακόμη χρόνο.

«Έχουμε ανοιχτό διάλογο με τον Καβάνι. Δεν είναι ακόμα σίγουρος τι θέλει να κάνει, το οποίο το καταλαβαίνω.

Δεν ήταν εύκολη χρονιά ούτε για αυτόν ούτε για τον υπόλοιπο κόσμο. Oπότε θέλει ακόμα χρόνο για να αποφασίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

Ωστόσο, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα οποία αναπαράγει και ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Καβάνι βρίσκεται πολύ κοντά στη Μπόκα Τζούνιορς, η οποία του προσφέρει δύο χρόνια συμβόλαιο.

Μάλιστα, το μεγάλο «αβαντάζ» της ομάδα της Αργεντινής αποτελεί το γεγονός ότι την υπόθεση για την μεταγραφή του Ουρουγουανού έχει αναλάβει προσωπικά ο «θρύλος» του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στην Μπόκα Τζούνιορς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς