21.5 C
Athens

Γιδόπουλος: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν την ψυχολογία του ηττημένου

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, έχοντας υποστεί βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, τα ονόματα που ακούγονται για την Ένωση, καθώς επίσης την εικόνα του ΠΑΟΚ και του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Στράτος Γιδόπουλος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ δήλωσε: «Αυτόν τον καιρό για την ΑΕΚ θα ακούσεις από τον Λουτσέσκου, μέχρι και τον Ρονάλντο. Σε περίπτωση που τον κλείσει θα του δώσω και συγχαρητήρια γιατί μέχρι τώρα αυτά είναι όλα σενάρια. Στη Football League, βλέπουμε να ανακατεύονται οι ίδιοι προπονητές και αυτό φαίνεται ότι βολεύει όλες τις ομάδες και το σύστημα. Δεν ανοίγουμε τα μάτια μας να δούμε κάτι καινούργιο, όπως έκανε ο ΠΑΣ με τον Γιαννίκη. Οι παίκτες της ΑΕΚ και όπως και του ΠΑΟΚ έχουν την ψυχολογία του ηττημένου».

Για τη δουλειά του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Θα πρέπει να ξέρει πώς να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες και θα πρέπει οι ομάδες να ποντάρουν σε αυτόν τον τομέα, γιατί είναι 60% ψυχολογία και τα υπόλοιπα ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι μία ομάδα που έχει δεθεί, ενώ στην Κ19 ο Γκαρσία είχε κάνει καλή δουλειά. Μήπως τώρα δεν έχει τις αρμοδιότητες για να κάνει αυτό που θέλει;»

Ενώ για τον Άρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και μπράβο στον Μάντζιο που έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική που δεν τα παρατάει ποτέ μέσα στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς