24.3 C
Athens

ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο η αποστολή μέχρι το ματς με τον Άρη

Μακριά από το σπίτι τους θα βρεθούν για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα οι παίκτες της ΑΕΚ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Η πρώτη ανάλογη απόφαση, να καταλύσει δηλαδή η αποστολή στο ξενοδοχείο, ήρθε ως αποτέλεσμα της ήττας με 5-1 από τον Ολυμπιακό και πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με στόχο οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους στον στόχο και να μη χάσουν τη συγκέντρωσή τους από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Έτσι, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, η κιτρινόμαυρη αποστολή θα μπει στο ξενοδοχείο, οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα για την απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη, για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Την ίδια ώρα που ο παίκτες της ΑΕΚ προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα μέσα στον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές για την αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον πάγκο της Ένωσης είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο Αργύρης Γιαννίκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς