18.9 C
Athens

Απίστευτο: Δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα τα αίσχη των Πρασίνων στη Σύρο

Η σύρραξη στο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης μετά το τέλος του ματς Φοίνικας – Παναθηναϊκός, με το φτύσιμο του Ρανγκέλ στον Μπράουν ήταν εκείνη που συγκέντρωσε (και όχι άδικα) όλη τη συζήτηση. Το φτύσιμο πάντως, πέρασε… απαρατήρητο στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, ο πρώτος διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας δεν έγραψε τίποτα για τα όσα έγιναν στο τέλος και κυρίως το φτύσιμο του Ρανγκέλ στον Μπράουν που καταγράφηκε στον τηλεοπτικό φακό.

Θυμίζουμε πως ο υιός Ανδρεόπουλος κατευθύνθηκε προς το φιλέ μετά το μπλοκ του Πρωτοψάλτη και αφού ξέσπασε ένταση ο Ρανγκέλ έφτυσε τον Μπράουν, με τον Καναδό κεντρικό να μπαίνει στο αντίπαλο τερέν και να δημιουργείται σύρραξη άνευ προηγουμένου.

 

Ο Καναδός ήταν έξαλλος μετά το φινάλε της αναμέτρησης και για ώρα οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Κουτσούλας δεν έγραψε το παραμικρό όπως και η βοηθός του κα. Κυριοπούλου που ήταν ακόμα πιο κοντά!

Όλα δείχνουν πως ο κεντρικός του Παναθηναϊκού θα γλιτώσει την τιμωρία αφού γίνεται λόγος για μια απλή… αψιμαχία!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ξέσπασμα Κάτας: «Αισθάνομαι ντροπιασμένος με τις βολές, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως έκανε ο Παναθηναϊκός»

Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές

Παναθηναϊκός: Θλάση στη γάμπα ο Σλούκας, αγωνία ενόψει Final Four

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε στο β' μέρος του Game 5 και οι πρώτς πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση στη γάμπα, διάγνωση που αν επιβεβαιωθεί καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 81-72: Εκτέλεσε τους Ισραηλινούς από τις βολές και επέστρεψε σε Final Four μετά από 12 χρόνια

Με το εξωπραγματικό 35-10 στις βολές σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι μέχρι την τέταρτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Final Four μετά από 12 χρόνια, λυγίζοντας τους Ισραηλινούς που έβγαλαν σχεδόν ολόκληρη τη σειρά χωρίς τον Γουέιντ Μπάλντγουιν