18.2 C
Athens

Η Μπάγερν διέλυσε την Άιντραχτ με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (videos)

Επιβλητική η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε με 5-0 την Άϊντραχτ Φρανκούφτης και κατέκτησε με θριαμβευτικό τρόπο το Σούπερ Καπ. Χατ-τρικ ο Λεβαντόφσκι

Επίδειξη δύναμης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης πραγματοποίησε η Μπάγερν Μονάχου συντρίβοντάς την με 5-0 και κατέκτησε με θριαμβευτικό τρόπο το Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Οι Βαυαροί πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου κι έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε χατ – τρικ, μετέτρεψε σε πάρτι την αναμέτρηση κατακτώντας με εμφατικό τρόπο το πρώτο τρόπαιο της νέας περιόδου.

Από τα πρώτα λεπτά η Μπάγερν ανέλαβε τα ηνία και στο 21’ άνοιξε το σκορ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο διεθνής Πολωνός στράικερ ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα στο 26’ βάζοντας τις βάσεις για την άνετη επικράτηση των Βαυαρών. Η ονειρική εμφάνιση του Λεβαντόφσκι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 54’ ο Πολωνός τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Παράλληλα έκανε και χατ τρικ.

Η Μπάγερν πετούσε φωτιές και στο 63’ ο Κομάν που έχει επιστρέψει δυνατός από τον περσινό του τραυματισμό, άνοιξε λογαριασμό. Να αναφέρουμε ότι ο Γάλλος εξτρέμ έλειψε πολύ το περσινό διάστημα και παράλληλα είναι πολύ σημαντικό γρανάζι για τους Βαυαρούς. Τέλος, το χορό των γκολ έκλεισε στο 85’ ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε για τρίτη σερί χρονιά να κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο. Σαφώς δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Λεβαντόφσκι 0-1 (21′):

Λεβαντόφσκι 0-2 (26′):

Λεβαντόφσκι 0-3 (54′):

Κομάν 0-4 (63′):

Τιάγκο Αλκάνταρα 0-5 (85′):

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς