24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Το κακό timing για Καμαρά και η πιθανή πώληση

Η διαμάχη του Μαντί Καμαρά με τον Πιέρ Ισά και ο Ολυμπιακός, που παραμένει σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση ενόψει καλοκαιριού

Δεν προκάλεσε θετική εντύπωση το γεγονός πως λίγες ώρες πριν από ένα σημαντικό ματς του Ολυμπιακού, όπως είναι ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (7/4, 18:00), έλαβε επίσημη μορφή η διαμάχη του Μαντί Καμαρά με τον Πιέρ Ισά, για την οποία εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε η σχετική φημολογία.

Κάθε πλευρά υποστηρίζει με θέρμη τον ισχυρισμό της, αλλά σε πρώτη φάση δεν είναι κάτι που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, ο σύλλογος είναι αυτός που φρόντισε πρόσφατα να επεκτείνει για τρίτη φορά από το 2018 (!) τη συνεργασία του με τον παίκτη, αυξάνοντας ξανά τις ετήσιες απολαβές του. Πλέον, ο μέσος από τη Γουινέα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ουσιαστικά αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο από το έμψυχο δυναμικό των Ερυθρόλευκων.

Θεωρείται δεδομένο πως το καλοκαίρι του 2021 θα γίνει μεγάλη συζήτηση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, καθώς βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, που αγωνίζονται στα καλύτερα και πιο προηγμένα Πρωταθλήματα. Το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2024, αλλά η προσεχής μεταγραφική περίοδος είναι κομβική και όλα δείχνουν πως η πώληση θα εξελιχθεί στο πιθανότερο ενδεχόμενο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να «πέσει» κάτω από τα 20.000.000 ευρώ και το ποσό αυτό θα έχει αυξητική τάση.

Το σίγουρο είναι πως ο 24χρονος Καμαρά «πολιορκείται» από κορυφαίους μάνατζερ παγκοσμίως και υποστηρίζει πως είναι ελεύθερος και δεν συνεργάζεται με κάποιον ατζέντη, ενώ ο Πιέρ Ισά και η εταιρεία του ισχυρίζονται ότι υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, το οποίο (σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του) ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο. Ο Ολυμπιακός περιμένει την οριστική εξέλιξη και δεν εμπλέκεται, προς το παρόν, σε αυτήν τη διαμάχη, αλλά σε ενδεχόμενη συζήτηση με κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν έχει αποδείξει ότι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όταν καθίσει επίσημα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

https://athlosnews.gr/kamara-o-isa-den-einai-atzentis-moy/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς