21.4 C
Athens

Σοκ από το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον αδερφό της

Τραγικά αναπάντητα «γιατί» για την οικογένεια των θυμάτων είχε το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, όπου ο 31χρονος δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη πρώην σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της στο πατρικό τους, μπροστά στα μάτια της πρώην πεθεράς του.

Μετά από έντονο καυγά, ο πατέρας του μικρού παιδιού του ζευγαριού κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές τόσο στην Κωνσταντίνα Τσάπα όσο και στον αδερφό της Γιώργο.

Η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και τα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, ενώ ο αδερφός της φέρεται να βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά το μαχαίρωμα στην κοιλιά και την καρδιά.

Αμέσως μετά το διπλό έγκλημα, ο 31χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από την Αστυνομία, που είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η γυναίκα έμενε πλέον στο πατρικό της σπίτι στη Μακρινίτσα. Το περιβάλλον του θύματος ανέφερε ότι ο άνδρας την κακοποιούσε συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους, ενώ φέρεται να είχε νοσηλευθεί πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς