19.1 C
Athens

Μάλαμα και ανανεώσεις για τα Μελίσσια

Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας του ΚΑΟ Μελισσίων, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, παραμένει η Μαργαρίτα Μάλαμα. Στόχος της ομάδας και για τη νέα σεζόν θα είναι, υπό τις οδηγίες της επιτυχημένης coach, να παρουσιάσει ένα σύνολο ακόμα πιο ανταγωνιστικό ώστε να αντεπεξέλθει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.
 
Κοινή επιθυμία διοίκησης και προπονητικού επιτελείου είναι η ανάπτυξη ενός σύγχρονου μοντέλου λειτουργίας, που θα στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι περισσότερες κινήσεις ενόψει της ερχόμενης περιόδου. 
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την coach Μάλαμα, τα Μελίσσια ανανέωσαν την συνεργασία  με την «ακούραστη» Άννυ Κοιλιαρίδη (7η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα) αλλά και την  Χρύσα Δούρου, η οποία προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου.
 
Παράλληλα θα παραμείνει η πολύπειρη  Δήμητρα Γιαννακοπούλου όπως και η 26χρονη σέντερ Άννα Χιώτη (για δεύτερη σεζόν). Τέλος, ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά και η Θάλεια Κανέλλου.
 
Σημαντική προσθήκη και η επάνοδος της Πόπης Ζακυνθινού, η οποία μετά το «διάλειμμα» της περσινής περιόδου λόγω μητρότητας, θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας για 8η συνεχόμενη χρονιά.
 
Δίνοντας πάντα βάρος στην αξιοποίηση των δικών της κοριτσιών, τη γυναικεία ομάδα θα συνεχίσουν να πλαισιώνουν και οι νεανίδες Αντωνία Σταμούλη (2002), και Ίριδα Κωνσταντινίδου (2002). 
 
Αντίθετα αποχώρησαν  Ειρήνη Αθανασίου, Εριφύλη Σατρατζέμη και Γιώτα Κουρούβανη τις οποίες ο σύλλογος ευχαρίστησε  για την προσφορά τoυς.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς