23.5 C
Athens

Ήττα από την Κροατία η εθνική Παίδων

Η εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου

Τη δεύτερή της ήττα στον όμιλο, γνώρισε η Εθνική Παίδων από την Κροατία με σκορ 83-71. Μάλιστα η συγκεκριμένη ήττα ήταν η δεύτερη στον όμιλο για την εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένη την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε από την Τουρκία. Πλέον στους «16» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει κόντρα στην Εσθονία.

Η εθνική Παίδων κατέβηκε στο παιχνίδι με μια σημαντική απουσία. Ο Αναστάσης Κωστόπουλος δεν αγωνίστηκε, καθώς θεωρήθηκε σκόπιμο ότι έπρεπε να προφυλαχθεί ενόψει της φάσης των «16». Η Κροατία είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το ματς και τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Η κατάσταση, λοιπόν, στον όμιλο διαμορφώθηκε με την Τουρκία στην πρώτη θέση (2-1), την Κροατία στη δεύτερη θέση (2-1). Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν αλλά η Τουρκία υπερτερούσε σ’ αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση με ρεκόρ 1-2, όσο και η Γερμανία που κατέληξε τέταρτη, διότι η εθνική μας υπερτερούσε στην ισοβαθμία.

Τέλος, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει στο διάβα του για τη φάση των «16» την Εσθονία. Μια ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Δ’ ομίλου. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (14/8) στις 19:15.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 33-45, 53-63, 71-83

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς