18 C
Athens

Ξεκαρδιστικός Σεμέδο για Χολέμπας: Τρομερός, αλλά μοιάζει 45 χρονών! (vid)

Ο Χοσέ Χολέμπας μοίρασε δύο ασίστ στον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (1-5) ωστόσο δείχνει… μεγαλύτερος από την ηλικία του σύμφωνα με τον συμπαίκτη του Ρούμπεν Σεμέδο.

 

Ο 27χρονος Πορτογάλος είχε αρκετά κέφια και στην κάμερα της NOVA – όπως το συνηθίζει – πείραξε τον συμπαίκτη για την… ηλικία του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ… ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ

«Ήταν μια όμορφη βραδιά και ένα ωραίο αποτέλεσμα για μας. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που πετύχαμε και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για όσα πετύχαμε και να συγχαρώ τον κόσμο μας, ο οποίος – ακόμα και αν είναι μακριά – μας στηρίζει. Ήταν μια βραδιά με μεγάλη σημασία, προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας, ωστόσο προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε καλά τις προηγούμενες μέρες και εμφανιστήκαμε στο γήπεδο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, όπως κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια».

Σεμέδο για τον Χολέμπας: «Τι μοιάζει με 27 χρονών; Ο Χοσέ είναι σπουδαίος παίκτης, σπουδαίος επαγγελματίας, όμως δείχνει μεγαλύτερος. Παίζει καλά, όμως είναι μεγάλος».

Η συμβουλή Χολέμπας στον Σεμέδο: «Δεν θα ήταν καλό. Την κρατάω για μένα. Ο Ρούμπεν είναι καλά για την ηλικία του, πρέπει να τρέξει λίγο περισσότερο για την ηλικία του, όπως έκανα κι εγώ στην ηλικία του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς