17 C
Athens

Λουντοβίκ Ζιουλί: Ο Νεϊμάρ είναι σαν τον Ροναλντίνιο, αν και έχει τα πάντα δεν τα δίνει

Σε μία ιδιαίτερη σύγκριση προχώρησε ο παλαίμαχος επιθετικός, Λουντοβίκ Ζιουλί, ανάμεσα στον Νεϊμάρ και τον Ροναλντίνιο, τονίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που διαθέτει.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν έκρινε αυστηρά τους δύο σταρ του ποδοσφαίρου και μιλώντας στο Telefoot σχολίασε ότι τόσο ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, όσο και ο συμπατριώτης του είναι παίκτες που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα, αν αξιοποιούσαν καλύτερα τις δυνατότητες του.

Μπορεί ο Ροναλντίνιο θα θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της γενιάς του, μπορεί ο Νεϊμάρ να είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ωστόσο αυτό δεν αγγίζει τον Ζιουλί.

Ο 44χρονος Γάλλος εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και πως θα μπορούσαν να είχαν πετύχει πολλά περισσότερα, βάσει των ικανοτήτων τους.

«Θα συγκρίνω τον Ροναλντίνιο και τον Νεϊμάρ σε επίπεδο καριέρας. Έχουν τα πάντα, αλλά δεν δίνουν τα πάντα για να είναι ακόμη υψηλότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζιουλί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς