23.5 C
Athens

Γουέστ Μπρομ: Κατήγγειλε διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση στον Ρόμπινσον

Η Γουέστ Μπρομ δήλωσε ότι κατήγγειλε στην αστυνομία τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε μέσω διαδικτύου ο επιθετικός της ομάδας, Κάλουμ Ρόμπινσον, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στη χθεσινή σπουδαία εκτός έδρας νίκη 5-2 επί της Τσέλσι στο Λονδίνο για την Premier League.

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, οι «Μπάγκις» ανέφεραν ότι έχουν σταλθεί μηνύματα μίσους, φυλετικών διακρίσεων και απειλών στον επιθετικό της και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την υπεράσπιση του.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση της αναφέρει:

«Καταδικάζουμε τα απεχθή ποσταρίσματα στο Instagram που στάλθηκαν ως απάντηση στον Ιρλανδό διεθνή αφού σκόραρε δύο φορές σε μια αξέχαστη εμφάνιση της ομάδας στο Στάμφορντ Μπριτζ» και τονίζει μεταξύ άλλων πως «η Άλμπιον θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει κάθε μορφή διακρίσεων και θα βοηθήσει τις αρχές στις έρευνές τους, αναζητώντας την σκληρότερη διαθέσιμη νομική τιμωρία».

Στο ίδιο μήκος κύματος υπεράσπισης κινήθηκε και χθεσινή της αντίπαλος, Τσέλσι, εκφράζοντας αηδία για τις αναρτήσεις και υπογραμμίζοντας ότι όλες οι μορφές συμπεριφορών υπέρ των διακρίσεων είναι εντελώς απαράδεκτες και καταδικαστέες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς