16.7 C
Athens

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Βλαχόπουλο, ακολουθεί και δεύτερη με Φουντούλη!

Ο, ήδη, δυνατός Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να γίνει ξανά πανίσχυρος ενόψει της νέας σεζόν! Ο Άγγελος Βλαχόπουλος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του, ενώ το ίδιο επιθυμεί ο σύλλογος να συμβεί και με τον Γιάννη Φουντούλη!

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη δυναμική του εν καιρώ κορωνοϊού και παλεύει για την πρόκριση σε ένα ακόμα Final-8 της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, προετοιμάζει το έδαφος και για την επόμενη σεζόν, όπου είναι αποφασισμένος να γίνει ξανά πανίσχυρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Άγγελο Βλαχόπουλο, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Θρύλο ύστερα από πέντε χρόνια στο εξωτερικό (Ποζίλιπο, Έγκερ, Μπρέσια). Ο 29χρονος (28/9/1991) περιφερειακός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους πολίστες παγκοσμίως και φέρεται να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας! Την είδηση αποκάλυψε η ελληνική αθλητική ιστοσελίδα aquafeed24.com, που ασχολείται με τα αθλήματα του Υγρού Στίβου.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εκεί! Παράλληλα, θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα και την ομάδα του, τον Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στη Φερεντσβάρος. Ο Έλληνας περιφερειακός (και αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο) είναι και αυτός από τους κορυφαίους πολίστες στη θέση του στον πλανήτη. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο αυτή του Βλαχόπουλου, αλλά υπάρχει αμοιβαία θέληση για νέα συνεργασία!

Βλαχόπουλος, Φουντούλης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς