17.9 C
Athens

Ρεκόρ καριέρας για τον Μπενζεμά: Σκόραρε σε επτά σερί παιχνίδια

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε ξανά δίχτυα, σφραγίζοντας τη νίκη για τη Ρεάλ κόντρα στην Εϊμπάρ (2-0) και παράλληλα σημείωσε ένα προσωπικό ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει σκόραρε σε επτά διαδοχικά παιχνίδια.

Η Ρεάλ πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο το απόγευμα του Σαββάτου (3/4), με την πρωτοπόρο Ατλέτικο να αισθάνεται πλέον ολοένα και πιο κοντά την καυτή… ανάσα των Μαδριλένων.

 

Αυτό συμβαίνει κυρίως χάρη στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με τα 18 γκολ του κρατάει την ομάδα του κοντά στους «ροχιμπλάνκος». Η σημερινή νίκη, όπως και πολλές ακόμη, φέρουν την σφραγίδα του 33χρονου Γάλλου, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δεν σταματά να σκοράρει.

Φαίνεται βέβαια, πως δεν του αρκεί ο τίτλος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για τον μήνα Μάρτιο στη La Liga και έχει βάλει σκοπό… να πάρει τον τίτλο και για τον Απρίλιο. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις και η «ρέντα» που τον διακρίνει στα τελευταία παιχνίδια, σε όποια διοργάνωση κι αν αγωνίζεται, τον οδήγησαν και σε ένα προσωπικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, είναι η πρώτη φορά που Μπενζεμά σκόραρε σε επτά διαδοχικά ματς, με τον Γάλλο να βρίσκει δίχτυα στη La Liga κόντρα στις Χετάφε, Βαλένθια, Ατλέτικο, Έλτσε, Θέλτα και Έιμπαρ και απέναντι στην Αταλάντα στο Champions League, με απολογισμό εννέα γκολ και μία ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς